Holocene

och det regnade kanske lite i luften men
i mitt huvud var det
solklart
 

F#

 
Kommer spela så mycket gitarr den här veckan att hela jag kommer bli ett enda barréackord.

dagarna som går

Så många böcker att läsa, så mycket musik att lyssna på, så mycket drömmar om England att drömma, så mycket kaffe att dricka, så många ackord att lära sig. Så mycket möjligheter i allting.

if people were rain

 
pyjamasbyxor kaffe täcke hoodie bok och studiedag imorgon
 
(Skåda mina kattkoppar som jag ska ha i min första lägenhet.)
(vid den tiden borde jag ha lärt mig dricka kaffe svart) (min mamma tycker de är jättefula)

tumblr-favoriter just nu:


spectrum (new in)

 
mvh h&m

nationalencyklopedin

 
Idag är det söndag och jag pluggar till min Thomas Jefferson-redovisning. (vi känner ju varandra så bra nu, så kanske kan börja kalla honom för Thommy) 
 
 
Igårkväll var jag hemmma hos Bellan lite, vi åt frukt och hon visade mig bilder som hon framkallat. Jag blev verkligen sugen på att framkalla lite själv, så kanske ska ta tag i mitt liv och fixa det nu!

a skirt skirt

 
Är helt ärlig när jag säger att jag inte har ägt en kjol sedan lågstadiet. Stod och kände lite på den här på sportlovet, och bestämde mig för att köpa den idag. Är faktiskt väldigt nöjd, och jag hoppas att verkligen att jag kommer använda den!

København

 
Om jag hade en "Dagens saknad"- kategori här på bloggen skulle jag skriva vårt Köpenhamn, om jag hade en tidsmaskin skulle jag ställa in den på "höstlovet" och om jag skulle kunna göra vad som helst just nu så skulle jag vilja resa lite.