grönkål

 
Ser insidan på min garderbosdörr så ofta att jag bara inte klarar av att ha enbart en grå vägg att stirra på när jag inte kan bestämma vad jag ska ha på mig, därav moodboard! Nu klistrade jag mest upp uppslag från Elles julinummer, plus ett doftprov av pradas candy-doft som jag fick någonstans någon gång i Paris. Citronerna har jag målat själv visst är jag en ny Renoir?? host

rubrik

 
Spenderade fredag-lördag i mina sysslingars sommarstuga. Fick god mat, kvällsbadade och bodde på ett mysigt pensionat i närheten. Åt lite för många scones till frukost. Allt det där.
 

ljus och damm

 
(hybridstycke)
jag lever

white sunshine

 
Väckte mig själv tidigt för att få ut mer av dagen och nu helt plötsligt är klockan fyra utan att jag hängt med alls...

blend

 
Äter alldeles för mycket vattenmelon-
 
 happy don't care

breakfast

 
Är så långt ifrån idealmatfotografen man kan komma eftersom det enda jag vill är att börja äta... vilket för med sig exalterade handskakningar och suddiga bilder.
 
//
 
"I stopped looking for the light and decided to become it instead."
 
Går igenom mina favoritbilder på tumblr och fylls av samma längtan och passion som alltid. Känner mig så underbart fri den här sommaren. 

hazy days

 

///

 
Igår, tog bilen till norra öland. Lyssnade lite på the national i på väg upp. Anna suckar och säger att jag bara är femton år när jag beklagar mig över alla festivaler jag missat men jag vill göra allt nu nu nu, får alltid en känsla av att saker passerar mig ljudlöst och att jag kanske aldrig kommer få se dem eller kanye.
 
 
Vi hade en jättemysig kväll. Bara att få träffa de här kusinerna allihopa samtidigt är ju typ ett mirakel i sig. Åt middag, promenerade och finkammade svenska dagbladet på korsord. Lite senare gick jag bort i bara strumporna och tog bilder på solnedgången och havet för från där jag stod fanns det ingen skillnad på vattnet och himmelen.

juli nu

 
3 juli. Gick upp tidigt, jobbade, vi köpte sommarens godaste jordgubbar av en supertrevlig tjej och jag sparade några för att göra den där goda smoothien jag älskar. (1/2 banan + ca 5 jordgubbar + mild youghurt) dricker kaffe i köket och är glad över att jag inte är beroende längre. Kan sluta när jag vill. ... ..
 
Läser en bok som heter livet efter dig och herregud det är det bästa jag läst sen kvothe började på the university och bara hade två tröjor att byta mellan.
 
Kom in på gymnasiet och det kändes underbart att få brevet även fast jag visste att jag hade mer poäng än vad som behövdes. Undrar vad som var meningen med allt det där, försöker intala mig att jag lärde mig saker, metan etan propan butan hexan pentan heptan oktan. eller något...
 
Almedalen!!! Har missat nästan alltihop haha. minns att jag satt hemma hos mormor och morfar förra året och tittade på deras tjock-tv med kik uppslaget i mobilen och en evig crush i andra änden. Vi firar 7 månader på måndag.
 
+ Ska träffa klara nästa vecka och det ska bli så himla kul!
 
 
Hoppas ni har det bra!