Min morgon

 
Frukost. Den heligaste stunden på dagen för många, ett problem för vissa och ingenting för andra. För mig är frukosten viktig för jag får börja dagen med att göra det jag älskar, det vill säga laga mat. Om skära frukt nu räknas till matlagning...
 
Igår vaknade jag halv fem av solljuset, idag sov jag till elva... Allt handlar om balans!!!
 
 
Jag älskar att äta frukt precis efter att jag vaknat. Har läst att kroppen lättare bryter ner frukten om vi inte ätit något annat innan. Sen är det fantastiskt gott och jag tycker det känns som att börja dagen med att äta solsken.
 
 
Ta en fin skål och ät med rena händer eller gaffel. 
 
 
Om det här hade varit sommaren 2013 hade jag druckit kaffe, men nu är det inte det och jag dricker inte lika mycket kaffe längre. Jag älskar det fortfarande men jag dricker hellre te. (Okej ärligt talat om det varit den sista dagen i mitt liv hade jag hellre druckit kaffe men inte till frukt och definitivt inte på tom mage...) Kaffe är underbart, gott och fantastiskt och därför förtjänar det att uppskattas till 1000% och inte bara drickas av vana. (Känsligt ämne det här tydligen) Jag dricker oftast grönt te och helst det här^dvs kinesiskt green gunpowder. Det lät väldigt avancerat men ja jo, det är det vi har hemma och jag dricker det. Det är gott iaf.
 
 
Eftersom jag inte är hclf vegan så äter jag såklart mer än frukt till frukost och annars. Idag hade vi rågsurdegsbörd hemma och jag åt det rostat med avokado. Om ni inte har testat detta så ja, testa det. Och glöm inte salt och peppar.
 
-
 
Jag har väl aldrig innan kännt mig ringrostig i fingrarna men nu inser jag hur länge sen det var jag skrev för nöjes skull. Kram.
 

Everything is fleeting

 
Maj-juni har jag kunnat kryssa av en av mina punkter på min "mål i livet"-lista. Jag har officiellt lyckats med att odla grönkål. Hur underbart är inte det här. Nu är det sommaren 2015 och jag älskar att tiden går. Finns det något vackrare än att gå vidare