fredag 29 november

 
Tror det här var de snabbaste fem dagarna i hela mitt liv? 
 
 
PS // Beställde bilder till framkallning igår!!!! Åååhhh alltså orkar inte vänta tills de kommer vill ha dem nu nu nu! 

 
 

Only hold till your coffee warms

måndag

 
Idag är det mesta bara kallt och jobbigt. Måndagsbussen efter skolan och jag försöker minnas hur det var när det inte började mörkna vid 15:00. Citerar min egen twitter:
 
 
 
Vill bara...
nej jag vet inte vad jag vill. Kanske bestämma mig om gymnasievalet, att det ska vara lördag igen eller bara känna mig lite lugn för en gångs skull.
 
Ska försöka dränka min måndagsångest i grönt te och vänneravsnitt (borde egentligen plugga hemkunskap men alltså det finns en gräns på vad man ska behöva gå igenom här i livet).

bilder som aldrig publicerades


24h/24th

 
Undrar mest av allt vart tiden tar vägen
 

vad ska du bli

 
Det är fredag eftermiddag fredag den 22:e november och jag sitter här och tycker det är mörkt ute. Gustaf insisterar på att sitta precis framför skärmen och han har blivit så tjock på senaste tiden att jag knappt ser någonting när jag skriver det här. 
Äh alltså har egentligen inte så mycket att säga men ville bara blogga lite. Kan berätta om ett fint minne:
 
Plats: Monki, Köpenhamn Datum: en höstlovsdag
 
*enters monki* *don't stop me now - queen börjar spelas* 
Linnea: *stannar mig* WAIT THIS MY JAM
Jag: ...
Båda: DONT STOP ME NO-OOW *dansar loss*
Monki-expidit ser oss och ler samt höjer volymen
hela livet förvandlades till ett dance party
(det är det fortfarande)
 
 
 
lol

precis som jag

 
Känner att jag i takt med vinterdepressionen skaffat mig en massa konstiga beroenden.
Bland dem finns isvatten (fast det är iskallt överallt) (kan seriöst sitta med dubbla tröjor vid elementet och hetsdricka isvatten) (inser hur konstigt det här låter nu) Grönkål. Smoothies. Smoothies med grönkål. Äpplen, kärt beroende of mine. Sedan jag gick med i gu och skrev en insändare om lokalproducerad frukt så blir jag provocerad av äpplen som inte är svenska. Kan gå runt och känna smaken av (svenskt) äpple i munnen och ba azsdfghjhgfsadfghjkhg. Är aldrig sugen på godis eller ens choklad längre, bara äpplen. Jordnötssmör, no words needed. Hasselnötter. När Linnea och jag gick på matmarknad för någon månad sedan så lyckades jag på något vis snylta mig till en påse helt-fcking-underbara honungsglacerade hasselnötter och sen dess tänker jag på det hela tiden??? Honung???? Hasselnötter??? Livet???? Mat är livet
 
 
Det här är en grönkålssmoothie no hate jag vet att den ser äcklig ut men det är den inte!!!
 
 
Är säkert också beroende av att ta webcambilder men det går inte att äta ju
 

HOPE IS STRONGER THAN FEAR

 
SNART SKA JAG GÅ OCH SE CATCHING FIRE HJÄÄÄÄÄLPPPPP
 
För en timme sedan:
 
 
 
Nu: 
kan inte sitta still pga:
ASDGFHMGGTFAGSHGJHFTGHRGHGTSHDMFHGGDGSHMH
 

 
xoxo bye hahaHASDFGFHJGSFDFHGYJGTYRESRDTGHJHTRESWAScry

Gale

 
 
Hej jag borde egentligen:
1. plugga matte
2. springa
3. öva på gitarrläxan
 
Men imorgon kl. 21 ska jag se Catching fire för första gången och jag blir helt nervös illamående vättskrämd och fullkomligt galet lycklig av att tänka på det.
 
 
Förövrigt så läser jag uppföljare, tröstäter avokado, dricker för mycket kaffe i brist på livslust och spenderar alldeles för mycket vaken tid i min nya säng.
 

andy, you're a star

 
♡vi älskar mat

långsamma timmar

 
(bilder från Danmark och i början av veckan)
 
Inser hur mycket jag älskar byggnader fast jag lade arkitektdrömmarna på hyllan för ett tag sen. Natur eller samhäll natur eller samhäll natur eller samhäll.
Drar en slutsats och avvaktar. Om jag inte kan nå insikten så får den nå mig istället. //
 

opens a window just to feel the chill

 
för att vi går inte i sjuan längre
 

re:stacks

bon iver, kallt kaffe, kalla händer

14 november

 
Precis innan vi flyttade hit (dvs i slutet av bronsåldern någon gång) så bestämde sig min pappa för att köpa hela Nationalencyklopedin. I bundet format. Året efter kom Google och vi lämandes med två ton tjocka, grå böcker som nu har varsitt 2 centimeterslager med damm prydligt täckt över sig. Därför blev det något av en positiv överraskning för honom igår när han såg att jag gått hela vägen till vardagsrummet, klättrat förbi en massa hinder i form av möbler (som står placerade framför bokhyllorna medans vi målar om i källaren), letat fram bokstäverna H och B (det tog typ 20 min eftersom alfabetisk ordning är för mainstream för NE) och tillslut släpat ut de tunga böckerna till mitt rum. Onsdagens stora äventyr händelse och engagemang. 
 
Pluggar hinduism och buddhism, firar födelsedagar och fryser ansiktet av mig när vi cyklar till skolan.

 

kanten

 
 Överlevde kemiprovet. Knappt. //
 

kvothe

Alltså ingen kommer fatta följande men jag bloggar ändå för min egen skull så varför inte:
 
 
Igårkväll insåg jag att jag bara har något kapitel kvar av The name of the wind och om jag inte redan hade haft uppföljaren i bokhyllan så hade jag ingått någon varför-är-jag-inte-en-karaktär-i-en-bok-skriven-av-en-skäggig--gammal-gubbe-depression. Bästa boken jag läst efter Jellicoe Road. 
 
 Meningen med det här inlägget har jag glömt för länge sedan men har inte skrattat åt en meme på typ tusen år så varför inte hahhahaha ska radera det här xoxo

one for the road

acrylic:

pastel ✩ spiritual
 
TORSDAG!!!!!! Hej och förlåt för gårdagens supermuntra inlägg. Idag är allt bättre plus att det är torsdag vem kan vara nere på en torsdag??? det är ju veckans bästa dag.
Känns som jag hade en jättebra idé till ett inlägg men tror jag glömde den... Aja, jag har haft en jättebra dag. (Om man bortser från att jag stannade kvar i skolan 30 min extra när jag egentligen kunde gått hem på grund av elektrokemi.)
 
 
 Nu borde jag antingen plugga ännu mer eller plugga ännu mer så hejdå xoxo
 

(love is still a laserquest)

 
Kemi. Elektrokemi. Att gå den naturvetenskapliga linjen på gymnasiet känns helt plötsligt ganska långt borta när jag kommer på mig själv med att längta efter tjocka historiauppgifter istället för kemiprov. Kan inte koncentrera mig på någonting tillräckligt mycket. Allt bara flyter bort. Försöker leva i nuet och tänka positivt men det går inte bra alls.
 
Lista på positiva saker:
- jag har grönkål i frysen
- ???????
- ...
- hejdå det här var ingen bra idé
 
 
 

aldrig längta hem

Börjar räkna ner dagarna till 19:e november. Fatta eld. Fattar ni. CATCHING FIRE KOMMER ÄNTLIGEN
Chansen att jag skulle kunna skriva ett normalt och proffessionellt inlägg om min avgudan till dessa böcker och filmer är så liten att jag inte ens tänker försöka.
 
Fatta att sitta där i salongen när lyset släcks sakta efter reklamen. 3 2 1 och rue's whistle. Har nog aldrig varit så ostabil som efter jag såg Hungerspelen på premiär i mars förra året. Herregud, herregud, herre  -  gud.
 
Avslutar med lite fina gifs direkt från tumblrs möraste hungergameshörn ENJOY:
 
 
haha får rysningar
 
 
se på dem!!
 
 
^same hejdå

tid som går

 
Kommer på mig själv med att sakna min comfort zone trots att jag spenderat så mycket tid på att just ta mig ur den.
 
 
Vill mest av allt gå och lägga mig och sova fast klockan bara är tio i sju. 
 
 
Det var egentligen inte meningen att posta den här bilden men den låg av någon anledning på skrivbordet. vintras och jag såg sådär riktigt glad ut
 
 
Tycker nästan det ska bli skönt att gå till skolan imorgon, höstlov visar sig inte vara min grej.
 
 
Spelar samma låtar om och om igen, gör moodboards och skriver på en sommarlovsgrej som aldrig blev färdig.
///
 

tell the world i'm back from copenhagen

hola que tal (jag kan inte spanska) Kan nu meddela att jag är hemma från Göteborg och hemma från Köpenhamn och hemma från ja... allt som inte är hemma. Sitter framför tumblr invirad i min puderrosa halsduk och bara andas in luften. Okej ska lägga av, men ni förstår. Mitt höstlov har varit ganska händelserikt hittils så det är skönt att bara ta det lite lugnt. 
 
 
Lordes album pure heroine är nu ute på spotify och det är bra för min plånbok eftersom jag tänkte köpa själva CD:n i ren desperation. MEN NU ÄR ALL VÄNTAN ÖVER!!! FINALLY!!!!! 
 
 
xox ska blogga ordentligt imorgon