Hozier

All you have is your fire
And the place you need to reach 
Don't you ever tame your demons
But always keep them on a leash
 
Alltså jag älskar honom. Kan aldrig bestämma mig vilken låt som är min favorit för alla är så. rätt. Alla har alla rätt.
 
 
Idag har jag haft studiedag för hjälpte till på gymnasiemässan i lördags. Svarade på de underbara frågorna "Berätta lite om varför du valde samsam" och "Hur är det att gå samsam?". Ja, vad ska man säga. Det är magiskt. Hoppas jag fick några att välja rätt i alla fall, minns hur svårt jag själv tyckte att det var.
 
Herregyd bloggen. På torsdag ska jag se vad som kommer bli mitt nya hem. BYTA HEM. 
 
HJÄLP
 
nej men det kommer gå bra. Distraherar mig med säsong tre av att se om grey's anatomy och väntar spänt på säsong 12. funderar på att börja se house of cards också eller något som har lite mer med mina intressen att göra. (menar dock inte att jag ej är intresserad av att veta vad "push one of epi" faktiskt betyder)
 
Mm. Vad ska jag säga. Är nervös. Men förväntansfull. rätt glad. trött. 
 
Var på ett bra yogapass idag. är dock typ förkyld igen, förstår inte vad som har hänt och är lite nere över att jag inte längre kan skryta med mitt immunförsvar.
 
Viggo är mer sällskapsjuk än vanligt.
 
Jag med tydligen eftersom jag skriver historiens minst relevanta blogginlägg. 
 

Enkelt

 
Vi har två äppelträd. Planterade dem för bara några år sedan. Ett av dem har växt rakt och snyggt. Det har inga äpplen alls.
 
 
Det andra är krokigt, snett och misslyckat. Har plockat minst 10 äpplen av det hittils... 
 
De är hur goda som helst.
 
 
Lite fint.
 

1 okt

Heej. Aldrig har studiedag kommit lägligare. Behövde tydligen 12 timmars sömn för att återhämta mig efter gårdagens klassresa till Linköping. Var lite språkrese-schema på det hela, men såklart alltid lika roligt att vara med klassen. Ibland är det lite som att vara med 28 bästa vänner samtidigt. (och ibland motsatsen...) Allting går i kurvor, det är väl det som gör livet intressant, right?
 
 
Jag hade med mig dadelbollar som alltid när jag ska någonstans! Och jag tror jag lyckades med de godaste någonsin i tisdags kväll. 
 
Mina hittils godaste dadelbollar:
- Mitt tips: (nej verkligen inte) prokrastinera. det bästa sakerna i livet händer när man egentligen borde göra någonting helt annat! i mitt fall hade jag en franskauppgift. (kom på nu att jag fortfarande inte gjort den)
- det var kväll. jag var sugen på choklad. som alltid
- har hamnat i en farlig kaffe-fas där jag är sugen på svart, mörkrostat kaffe eller en varm lattig sak med kardemumma och havremjök i en stor kopp med en filt eller ännu mer mörkrostat mmmmm alltså ordet får mig rysa så säger det igen:
mörkrostat
ah
 
okej receptet:
1. Kör 9 dadlar, 2-3 msk solrosfrön, 2-3 msk eko kakao samt lite kallt kaffe i matberedaren.
2. Ta ut knivarna och rör sedan i 1,5 (eller mer, tror jag hade mer) havregryn med en sked.
 
Jag älskar hela havregryn. Ät helst genast (varför inte ur marberedaren), igår på bussen hade havregrynen typ blivit lite mosiga. fortfarande gott dock. Om du vill kan du ju mixa havregrynen också.
 
Til frukost idag åt jag pannkakor. Nej, ni får ingen bild för jag hade sovit 12 timmar utan middag och var helt skakig när jag vaknade! Receptet är här iaf, de var riktigt goda och mättande. Tipsar verkligen om den matbloggen, pinchofyum.com! Hon skriver jätteroliga inlägg och all mat jag testat hittils har varit underbar! T.ex den här salladen som jag lade upp på matkompisar.
 
Kram <3