o p/30/3

 
/// and disregards / 

///

 
late-night-morning-cigarettes pancakes

blackbird

 
 
Försöka ta bilder ihop med Viggo borde ha en egen gren i os.
 
 same
 
Jaha hej bloggen nu sitter jag här igen. Tänkte egentligen inte blogga, väntar mest på att topmodel ska börja. Kan meddela att jag faktiskt pluggat procentenheter jättelänge idag, känner mig mycket stolt över mig själv.
 
För övrigt var jag så utmattad av livet igår att jag gick och la mig redan klockan 9. Upptäckte att det är mycket effektivt att börja plugga franska och dylikt på kvällen.
Update om min kväll: ska kolla på topmodel, dricka tre koppar grönt te och sedan läsa minst 5 sidor i Imperiet. À bientôt xx

the end's not near

 
 
 
 
Lista på motton i livet:
- alltid redo (en gång scout alltid scout)
- lyssna på kroppen 
 
Enligt mig finns det två olika sorters trötthet: den där du egentligen mest av allt behöver en grönkål-citron-protein-ämnesomsättnings-smoothie och 1,5 timmes pilates, samt den när det enda rätta är att dricka varm choklad, läsa bridget jones dagbok (som du f.ö aldrig har tid med) och tänka mest på ingenting, allra minst på skolan. 
 
(Har även märkt att jag prioriterar topmodel framför matteplugg ikväll men alltså MATTE ÄR SÅ J**LA TRÅKIGT JAG TÄNKER INTE SPENDERA MINA UNGA DAR MED ATT LÅTSAS JAG ÄR INTRESSERAD AV PROCENTENHETER)
 
Idag hade vi två np i engelska och för varje prov jag skriver stryker jag ett från en lista i mitt huvud. Snälla, snälla, snälla keep up the good work nu

sunflowers

 
 
skulle skrämmande lätt kunna förvandla den här bloggen till en mat- och trädgårdsblogg (fråga inte vad som hänt med mina intressen för jag vet verkligen, verkligen inte) idag är det lördag och det känns som jag varit utomhus hela dagen. BASIL HAR BÖRJAT VÄXA FÖRRESTEN dör dör dör
 
 
 
xox

ben howard

 
I spent my time watchin' the spaces that have grown between us.
And I cut my mind on second best or the scars that come with the greeness.
And I gave my eyes to the boredom, still the seabed wouldn't let me in,
And I tried my best to embrace the darkness in which I swim.
 
/ här tänker jag på sommaren sjuan/åttan och hur jag upptäckte tumblr fick en ny bästis började springa

I'm walkin' back down this mountain
With the strength of a turnin' tide
Oh the wind's so soft on my skin,
The sun so hard upon my side.
Oh lookin' out at this happiness,
I search for between the sheets.
Oh feelin' blind and realize,
All I was searchin' for was me.
Ooh all I was searchin' for was me.
 
/ alla ziljoner gånger jag gått runt åkrarna i mitt område och bara stannat och andats in solljus
 
Keep your head up, keep your heart strong.
No, no, no, no.
Keep your mind set, keep your hair long.
Oh my my darlin' keep your head up, keep your heart strong.
No no no no, keep your mind set in your ways, keep your heart strong.

I saw a friend of mine the other day,
And he told me that my eyes were gleamin'.
Oh I said I had been away, and he knew,
Oh he knew the depths I was meanin'.
And it felt so good to see his face,
Or the comfort invested in my soul.
Oh to feel the warmth of a smile,
When he said "I'm happy to have you home.
Ooh I'm happy to have you home."
 
/ när jag kom hem från åre februari det här året

Yeah, keep your head up, keep your heart strong.
Oh, no, no, no, no.
Keep your mind set, keep you hair long.
Oh my my darlin', keep your head up, keep you heart strong.
No no no no, keep your mind set in your ways,
Keep your heart strong.
'Cause I'll always remember you the same.
Oh eyes like wild flowers within demons of change.
 
/ hösten 2012

May you find happiness there,
May all your hopes all turn out right.
Ooh may you find happiness there,
May you find warmth in the middle of the night.
 
/ hösten 2013

Yeah, keep your head up, keep your heart strong.
Oh, no, no, no, no.
Keep your mind set, keep you hair long.
Oh my my darlin', keep your head up, keep you heart strong.
No no no no, keep your mind set in your ways,
Keep your heart strong.
'Cause I'll always remember you the same.
Oh eyes like wild flowers within demons of change.
 
Jag tycker det finaste med den här låten, är att han sjunger "keep your head up, keep your heart strong. no, keep your mind set in your ways. but keep your heart strong" Det här är en shitty analys av en av mina favoritlåtar men jag kanske kände för att skriva just det 
 
 

coexist

 
Scenario: Anna och Viggo ligger och läser (eller ja, Anna läser Viggo ligger), Gustaf står utanför fönstret med den här blicken:
 

För bekväm för att gå 200 meter till kattluckan. Relaterar.
 
 
När vi sedan släppte in honom löpte han mot matskålen som om han kommit hem från Vietnam 1975. Börjar allvarligt bli orolig över möjligheten till övervikt hos katter. ///
 

mardi

 
(Snälla försök inte läsa det vita blocket som bara är en massa nonsens jag kommer på mitt i natten och känner starka behov av att anteckna just då)
 
Herregud bloggen jag är så glad att jag sitter här just nu, känner för att springa på en sommaräng och sjunga något på spanska, SÅ JOBBIGT är det att inte ha skrivit här på en vecka och fyra dagar! Vill bara skriva om precis ALLT som har hänt men inte ens jag, som är stambesökare i den här bloggen, skulle orka läsa allt det. 
 
Igår hade vi vårt andra nationella prov i svenska, och jag är ganska säker på att det gick rätt bra. Dock så har jag en tendens till övermod (notera att jag använder mig av en av de sju dödssynderna som är temat i np svenska iår, jan björklund you should see me now) när det gäller läsförståelse. När jag tror att ett prov gått superbra, har det oftast gått superdåligt. (Undantag idag när jag trodde det gått dåligt på geografiprovet och det - believe it or not - gått superdåligt)
 
 
Eftersom jag lider av den allvarliga sjukdomen bildbrist för tillfället så skulle jag helst placera ett par webcam-bilder i det här inlägget, men har tyvärr just duschat och mitt hår (som f.ö är nyklippt ömg) är blött och uppsatt i en väl ifrågasatt randig scrunchie från Polarn och pyret.
 
 DET ÄR SKAMLIGT ATT PUBLICERA GAMLA BILDER I NYA INLÄGG MEN JAG GÖR DET NU my pride is all i have and now it's missing, if you come to find it please comment down below ↓
 
Eftersom jag skriver om mitt liv måste jag nämna min nya vän, skapelse och livsgnista: 
 
 
BASILIKAN!!!! I boken jag läser/läste/döpte min tumblr efter/slutade läsa av någon anledning finns det en liten bikaraktär som heter Basil. Han kommer sent till lektionerna, nämns fem gånger under 1000 sidor och är underbar. Min basilikaplanta heter nu Basil. Jag skall vaka över honom med mitt liv på spel och prata med honom varje dag så han får en god tillförseelse av koldioxid och h2o.
 
 
Fler bilder på Basil.
 
 
Basils vänner.
 
In english class läser vi romaner och jag läser då Jellicoe road. (Igen) En relativt dålig idé eftersom det inte går att läsa meningen "Hold my hand because I might disappear" utan att skrika, dö och gråta inombords! Rekommenderas inte.
 
(TOPMODEL IKVÄLL IGEN ÄR SÅ TAGGAD) (vilka hejar ni på jag hejar på elzana och kostas) xox

3 m

 
Guess what. Det är fredag eftermiddag. På klassrådet imorse gick vi igenom prov och läxor för de kommande tre veckorna och om jag hör "NP sv skriftligt" en gång till kommer jag förmodligen få en mild hjärnblödning
 
Igår sprang jag lite och efter 4 km kändes det helt värdelöst. Fick ett sånt där ögonblick då jag mest kände
varför springer jag?? vart ska jag ens?!
och så stannade jag och gick istället.
 
Hela den här dagen längtade jag mest hem till mina mandel-kokos-dadel-chokladbollar. (tips för att få alla kakor för dig sjäv: säg att det är dadlar i)
 
Tycker det känns så lustigt att det snart är ett år sedan april 2013. Då hade jag precis upptäckt Daughter, cyklade till landfill och syrendoft och ja those were the days
 
 
Alltså felet med mig är att jag hela tiden tänker tillbaka på tiden som gått och minns bara det som hur fint och bra det var, även fast jag mår minst dubbelt så bra idag. Det är konstigt och fel och kanske lite sjukt men jag kan inte hjälpa det.
 
Försöker tänka på att vi snart slutar nian och jag borde "leva i nuet" som alla säger, ta vara på att gå i samma klass som mina bästa vänner och så. Försöker men ibland när man behöver hålla för öronen för att kunna koncentrera sig på biologin och läser en mening med "insidan av bihålorna är täckt av en slemhinna" fem gånger så längtar jag mest till hösten.
 
 
Om jag nu skulle försöka leva i nuet kan jag fokusera på att idag är det fredag och jag ska se emil jensen och jakob ikväll.
 
och där kom the end's not near med band of horses upp i min tumblr-spellista och jag måste nog komma ihåg att inte lyssna på den här när vi slutar nian
om jag inte vill dö inombords dvs
åh nej inser nu att jag börjar med hybridstycken igen
förlåt sbk

berlin 57

 
Kan inte vänja mig vid mars? Det är just när jag cyklar till skolan och ljust när jag kommer hem och ljust nästan hela tiden. Älskar våren.

2 mars

 

hej

 
10.20 Det är inte fredag eftermiddag när jag skriver det här. Ska åka och (förhoppningsvis) köpa byxor och (förhoppningsvis) ett par skor till skolavslutningen idag (tre månader innan is key)
hejdå brb
 
 
Jaha nu är mina föräldrar jättesega så har nog lite mer tid att skriva. (har inga vänner så måste shoppa med mamma och pappa) Häromnatten drömde jag att the Arctic Monkeys bodde på samma hotell som oss i Åre, och att jag tog en bild på Alex Turner fast han var jättefull och hög på något 
 
17:16 hej 2.0
 
Sprang nyss skitlångt i snöblandad svett och det var förvånansvärt skönt av någon konstig anledning.
 
Har varit hur stolt som helst över att jag inte shoppat sedan mellandagsrean (där jag köpte en (1) kofta), men tror tyvärr att jag tog igen de två månadernas icke-konsumtion idag. Köpte skor, jeans och träningskläder men alltså mitt bästa köp var utan tvekan post-it-lappar i fyra olika färger 
 
tänk vad roligt det blir att studera nu
 
tänk
 
hejdå erkänn att ni (alla 4) har saknat mina illa skrivna inlägg (jag har i alla fall slutat med hybridstycken) xx