sista veckan i oktober

Hej bloggen, förlåt att jag aldrig hör av mig. Vi var i lund igen i helgen, och innan det har jag bara haft det allmänt stressigt med allt. Blev sjuk igen, fick kvällen innan-plugg igen, prioriterade bort annat igen. Så ja, hej, nu är jag här. Här är lite bilder jag tog i helgen:
 
 
Jag gillar träd väldigt mycket, och tror de gillar mig också för jag får alltid så fina bilder när jag fotar skog. Det här är Botaniska trädgården i Lund och Torup utanför.
 
För övrig förstår jag verkligen inte varför jag blivit förkyld tre gånger den här hösten, jag brukar vara den som aldrig är sjuk. 

Oktobersol

 
 
Det är början av årets höstigaste månad och jag har organisterat upp mitt liv i kategorier, scheman, studietekniker. Läser hållbar utveckling och socialpsykologi och algebra. Franskaprov. Igelkottens elegans.
Algebra.
matte.
..
Skolan tar upp 70% av min tid, mina tankar och mitt liv. Är det bra eller dåligt? Jag tror det är bra. Men tråkigt. Läser om kvällarna och det är sådär blåsigt ute, sådär som man vill minnas hösten i slutet av sommarlovet och tänka, det är okej, sommaren är slut nu och det är lugnt. (det är aldrig lugnt) 
 
Har svårt att somna om nätterna, har svårt att inte somna på lektionerna. Har slutat dricka kaffe och saknar det knappt. Kokar grönt te och köper ännu mer chiafrön.
 
Grey's Anatomy börjar på onsdag, och anna och jag ska se det ihop över skype. På fredag tar jag tåget till lund. Skåne är bra för själen tror jag. att resa är nog alltid lite bra för själen. att bli klar med en uppsats är bra för själen och att gå och lägga sig tidigare borde vara bra för själen
så ikväll ska jag sova vid
22
godnatt

kanel

 
Vi bakade. Följ min och Isabelles instagram @matkompisar för recept och ja,
typ hela mitt liv finns där i det kontot.