Enkla saker

Jag går ut från yogan och hör folk säga enkla, vackra saker som "åh, vad skönt med frisk luft"

Insikt

Att må dåligt är inte ett utgångsläge det är en varningssignal

Lördag

 
Det är lördag morgon, 09:30 och jag dricker kaffe som har svalnat, jag hann inte gå upp innan de stängde av kaffebryggaren. Vaknade av familjen som pratar, fick mig vilja gå upp <3 
 
Idag ska de till Vena men jag har bestämt mig för att inte följa med. Jag ska njuta av min sista dag hemma, jag ska gå på yoga, packa ihop det sista, lyssna på musik och vara tonåring som bor hemma för sista gången tänker jag.
 
Jag älskar lördagar. Det känns tryggt att veta att vilket jobb jag än skaffar mig i framtiden kommer jag förmodligen alltid ha lördagar. 
 
Igår satt jag i Bs kök och vi åt frukost till middag, allt var i sin ordning. Promenaden till bilen kommer jag inte glömma på länge, att gå i den första kvällen som började kännas som höst, och andas ut och säga "vad var det du ville prata om?" och prata ut, prata om viktiga saker, spännande saker. Vi sa hejdå och det kändes sorligt. Jag saknar henne redan och jag vet att jag kommer göra det hela hösten. Det är så himla fint att ha en bästa vän, jag kan inte ens beskriva hur tacksam jag är över att få ha henne i mitt liv.
 
På dagens att göra-lista står:
 
- Skriva ett brev och posta
- Gå på mjuk yoga och meditation
- Laga lunch och lyssna på ett sommarprat <3 
- Sticka klart min stickning
- Springa en runda
- Städa mitt rum och se över hela packningen (igen)

 
 

Fredag eftermiddag

Hej bloggis.
Det är fredag eftermiddag och jag har bestämt att jag ska försöka skriva ett inlägg varje dag. Lösenordsskyddat. Direkt från hjärtat. Och lite oseriöst. precis som förr am i right??
 
Snart kommer nog webkamerabilderna tillbaka också.. Och de dåliga skämten om rawfood.. och små historier från dagen. 
 
Jag har beställt kort från tågluffen och de är så himla fina, vet inte riktigt om jag vill göra ett fotoalbum eller sätta upp dem i min nya lägenhet eller vad det blir.. men något blir det! 
 
Beautiful sights, Chang&#39;e 3 and Shirts on Pinterest
 
Har även bestämt att jag ska ha den här Ross-bilden på mitt kylskåp... Förstår ni hur nivån på min konst kommer vara?? Folk kommer betala inträde för att komma in...
 
Vad händer annars?
Gör franska spellistor, stirrar på Lauren Bastides instagram och det var länge sen jag var så besatt av en "kändis". Lyssnar på hennes podcast La Poudre om och om igen utan att förstå mycket alls. tänker att för varje gång kanske jag lär mig ett nytt ord... Älskar språk alltså. Jag kanske inte har sagt det men jag försöker lära mig tyska också.
 
FIngrarna mot tangenterna känns så bra, varför var det så länge länge sedan jag bara skrev och skrev och skrev? Jag älskar det. Flödet av ord. Tänk sen när det är uppsatser, när det är inlämningar, när det är seminarier och gloslistor och att göra listor och planeringar av yoga-event. Jag kan med ärlighet i tanken säga att jag börjar tro att jag har väldigt mycket roliga saker framför mig och att jag kommer tycka de är roliga också <3 
 
Försöker släpa mig ut genom dörren för en löptur innan jag ska åka till B. Handla och laga mysmiddag. Äta vegansk browniesmet i pyjamasbyxor med min bästis. Hur fint är inte det? 
 
Mari Andrew. Hon inspirerar mig så himla mycket. Ska lägga in lite citat från hennes bok här, det får bli nästa inlägg.
 
En till grej! Jag lyssnade på Imagine dragons idag haha. En ny spellista gjordes, arg-listan. Fuck allt-listan... Tror den kommer bli sjukt användbar. Haha

Jag flyttar