Nyår

2019 tar slut inatt!! Jag tänker inte skriva att nyårslöften är överskattade för det tycker jag ju inte. Om jag får alla förutsättningar för att reflektera över alla nya chanser och vad hade jag velat förändra, och sen alla förutsättningar, att faktiskt förändra, och att känna att allting börjar om och blir nytt, så vill jag ta dem!!
 
Hur som helst :)
Konkreta nyårslöften till 2020:
- Ha mer kjol och klänning
- Skaffa ett boende i Frankrike
- Klara av att plugga 45 hp 
- Läsa ut Walden
- Åka till Lyon
- Springa 2 mil
 
Ja ni hör ju :)
 
Fluffigare nyårslöften:
 
- Utforska mer, vad jag kan känna och hur saker kan upplevas
- Gå mer mot det jag känner är spännande. Vara mer i de platser jag känner ger mig inspiration, stanna längre i känslor av välbehag/flow/fokus.
- Återhämta mig mer genom yoga och meditation
 
Vad hände 2019 då? Om jag i framtiden kommer fundera på vilket år som jag blev vuxen, så tror jag att jag kommer säga det här året. Det var inte första gången jag flyttade, jobbade eller pluggade, men det var första gången jag lärde mig ta hand om mig själv. Året jag fattade att vissa saker kommer ingen annan att göra åt mig. Inte nu längre i alla fall. Jag utforskade vad jag behövde för att må bra och jag gjorde ett ganska bra försök och jobb att ta hand om mig. Det var fint. 
 
 
Och så en tacksamhetslista, ni vet väl att det är superviktigt :) : varsågod, tack och hej 2019
 
Tack gud för det här året, tack mig själv och för alla i mitt liv. Tack, någonting, för att jag får finnas och för att det kan vara så vackert. För att livet är jobbigt och svårt, för att jag tvingas ta beslut jag tycker är ångestfyllda och för att det alltid blir okej tillslut, hur eller hur. Tack för allt det. Tack för allt som gör ont, för att det lär mig något. Tack för att bli starkare. Tack också för att få vara lite ny varje dag. För att varje dag får kännas lite ny. Tack för Veronica Maggios senaste album, för att min doftpelargon blivit så stor och fin, för mitt kokosshampoo som luktar såååå gott. Tack för att jag inte vaknar när jag väl somnar, och för att jag drömmer varje natt. Tack för känslan av lugn i magen. För att mina ben håller för att springa med, för att jag är frisk. Tack 
 
Nu ska jag dricka cava <3

Jullov