Söndag

Jag vet inte om ni vet men jag jobbar på en ny wordpress blogg men jag har fastnat. Har varit frustrerad så länge för i mig bultar så mycket kreativitet och jag vet inte vad jag ska göra av det. Vill måla. teckna. skriva. dokumentera. men vet inte hur.
 
ger er den nya adressen när jag känner att det är något att dela med mig av. 
 
Så länge så är det höst. Gud, vad mycket höst det är. Med hösten ska väl nya vanor, nya tag komma och jag antar att jag är på väg. Lite mer tid på yogamattan. Lite mer sömn. Lite mer frukost. Lite mer lyssna på damien rice och lite mer stirra ut genom fönstret och tänka andas, andas. Har verkligen haft problem med mina tankar senaste månaderna, så många nätter det bara snurrat, snurrat och jag minns inte min taktik för att få tyst på mig själv. Mindfullnesskivan börjar tappa sin meningsfullhet och jag kan inte fokusera på yogan. Vill gå ut. Har inte varit i skogen på alldeles för länge. Inte för att springa. Inte för att gå. Bara sitta 
 
Matte 3, Eng7, Gymnasiearbete om Charlie Hebdo. Filosofi. Träffade många vuxna människor igår på en fest och räknade 3,4 gånger frågan "vad ska du göra sen då?" som om jag skulle veta. Vill så gärna åka till Nice. Vill så gärna veta vad jag vill. 
 
Vill så gärna komma igång med den nya bloggen men vet inte hur jag ska göra