jan

 
Den här veckan slog nog november-rekordet i snabbhet. Någonstans på vägen överlevde jag en tisdag och två prov i geometri.
 
Har uppdaterat min spellista rätt mycket den senaste tiden och på två dagar har jag utvecklat någon form av känslor för strawberry swing med coldplay, sink or swim med lewis watson och dreamland med her name is calla.
 
Lyckades fylla ännu en anteckningsbok med en massa strunt och lade den i högen med de andra. Den börjar i augusti och slutar i januari. Känns läskigt att min nya kommer börja i januari och sluta... när jag börjar gymnasiet i höst alltså ne j
 
Syon satt i biblioteket och folk droppade in titt som tätt och fyllde i gymnasievalsblanketter och jag kände mest HUR kan ni vara så säkra. De har skickat in sina anökningar och jag har inte ens bestämt mig om jag vill gå natur eller samhälle än! Kan inte någon annan vara jag i en månad nu så kan jag vara viggo under tiden.
 
Imorgon är det februari och för exakt ett år sedan hade jag precis börjat med friidrott, kunde inte sova och köpte en massa böcker som jag aldrig förstod.
 
Daughter är fortfarande lika bra, jag kan fortfarande inte somna och jag har inte gått på friidrotten på två månader
 

torsdagar

 

 
oH WHEN I WAS SEVENTEEN MY MOTHER SAID TO ME DONT STOP IMAGINING THE DAY THAT YOU DO IS THE DAY THAT YOU DIE

dear life (january blues)

 
(jag borde verkligen plugga geometri när jag skriver det här) 

 
/ resten av klassen vänder på sina huvuden och några få sekunder av tystnad inträffar när alla bara betraktar snön
 
  
Det sista av januari rinner ut i sanden (snön) och det är okej,
om sjutton dagar har jag sportlov 
 underställ snowboard liftkö 
 
 

24 januari

Det är bara något fint med att sitta på en steget efter främlings pakethållare en vinterkväll och bli skjutsad till busshållssplatsen tillsammans med ett språkrör. Att se helt nya delar av sin stad och tänka att det är inte så hemskt att bo här ändå. Gå hem i januarimörkret och se lätta snöflingor falla under gatlyktorna
 
allt det där jag saknar på sommaren är jag med om just nu

merde il pleut

 
Efter 2 timmars franska- och matteplugg som egentligen inte ledde någon vart sitter jag här och är sur på skolan. Snälla någon ge mig inspiration till att gå och läsa in resten av Paris historia till provet imorgon.
/

Här är en gif på alex turner som nyser hoppas ni får en bra kväll kram

 

image


john watson

(vem kan spå min tekopp) (IT'S THE GRIM!!)
 
Måndag, tisdag. Vill mest av allt dricka varm choklad och se på sherlock, men 15 februari hänger som ETT TUNGT SVART MOLN över min redan molniga januarihimmel. Då ska alltså den preliminära (chansar på den stavningen) insökan till gymnasiet vara inlämnad. Vet egentligen inte varför jag fortfarande har ångest över gymanasievalet, jag har ju faktiskt bestämt mig. Drog några slutsatser och:
 
filosofi > kemi
samhällsvetenskap > fysik
språk > matte
allt > matte
 
Nu ska jag plugga franska
 
 mi french is mahogany

salt

 
 
 Mina fem just nu är väl Kings of Leon, Ben Howard, The National, Kanye och... Jay Z..
///
 
Fredag eftermiddag, klarade den här veckan också!!! +1
Några som däremot inte klarade den här veckan är vår disk- och tvättmaskin. HUR kan båda gå sönder samtidigt??? Meningen med livet, nej, det här faktum är vår existens stora mysterium.
Har inte så mycket mer att berätta förutom att jag mår jättejättebra idag. Vaknade en minut innan mitt alarm gick imorse och av någon anledning blev jag jättevaken.
 
Har inte så mycket mer att säga så kan dela ett poetiskt utkast från igår:
 
Hej bloggen!!!!! Ni som läser kanske börjar bli oroliga och tänka att jag ser min blogg som en individ och inte har några andra vänner än mina katter och tumblr, men låt inte skenet bedra!! (?? vad betyder detta uttryck) Jag har faktiskt riktiga vänner. (Typ min grannes kanin..) NEJ LOVAR!!!
 
 
;);) ikväll ska jag äta ben & jerry peanut butter cup och hänga (har aldrig förstått det här uttrycket heller) med bästisar, på lördag se sherlock säsong 2 med en sötis
och det var länge sen jag såg fram emot helg så mycket.

sleep alone

 Du vet att du är nere i träsket när du:
 
- ser en timme samhällsekonomi som dagens höjdpunkt
- vaknar 06:52 varje morgon
- bryter ska-halvera-min-dagliga-intagning-av-koffein-löftet efter första dagen
- ser glädje som tisdagar kl. 09:50 dvs när veckans lektion i hemkunskap är över
- blir knäsvag av att tänka på paris i två år efter gymnasiet istället för universitetet-direkt-planen
- blir nervös efter att ha suttit still för länge pga det är säkert något viktigt som du glömt och borde göra istället
- sitter på måndagsbussen
- nästan somnar på samhällsekonomin även fast det är dagens höjdpunkt
- drömmer jätterealistiska drömmar och blir förvirrad varje gång du vaknar
- överväger att genomgående läsa kemi-boken inför bajs-NP
- får nervöst sammanbrott varje gång någon har din väckarklocka som ringsignal
- börjar nästan gråta pga du trodde det var sveriges mästerkock ikväll men tv4 sänder ishockey istället
- lägger dig under en fuskpälsfilt och ser lite för mycket på sherlock
- önskar att du vore en brittisk man i 30-årsåldern
 

the highway is alive tonight

 
 
ALLTSÅ KOLLA GUSTAF SE PÅ HONOM LOOK AT HIS MAGNIFICENCE!! EVEN THOUGH HE DEOS NOTHING BUT SLEEP ALL DAY, HE IS PERFECT älskar våra katter så mycket vad vore jag utan er guys 
 
Nej alltså nu måste jag ha bilder på viggo också för att kompensera lite herregud hur skulle det se ut om jag favoriserade bland mina egna husdjur
 
 
finis
 
///

söndag

 
Köpte två nya växter till min samling igår ♡♡♡ "Lisa du är 15 inte 60" nee va brb ska kolla på antikrundan
 
 

broken arrows

 
Idag känns josé gonzalez och tumblr-terapi viktigare än någonsin. kan dela med mig av min favoritlåt just nu, han har gjort den för någon film jag inte vet något om men vem bryr sig egentligen när det låter så här:
 
 
 
Klockan är 16:44 och det är fredag eftermiddag. Det var skitkallt när jag cyklade hem från skolan. Hela skoldagen har varit ett enda stirrandes på klockan och en önskan om att tiden skulle hasa sig fram lite snabbare. Kemi, kolföreningar, matte geometri, skalor. Jag hatar verkligen matte ibland.
 
 
Vem försöker jag lura egentligen, jag skulle aldrig kunna släpa mig igenom tre år av naturvetenskaplig linje?
xx

/8aug

 
Här var jag nervös inför första dagen i nian, hade precis kommit hem från jersey och försökte dämpa mitt miljöbytes-trauma med earl grey och sega böcker.

när internet har glömt oss

 
Med perfektion i högtalarna, gossip girl-frukostar, quinoaluncher, ljusa morgnar och korta nätter så liknar slutet av mitt jullov mer slutet av sommaren 2013. Klagar inte.
 
När jag skriver det här känner jag lukten av samma doftljus som jag lyckades bränna upp min favorittshirt på förra jullovet, och anslagstavlan framför mig bär stolt texten till old pine istället för tiotals utklipp ur sts-kataloger. Jag dricker inte lika mycket kaffe längre, men läser mycket mer nu i vinter än vad jag gjorde i somras. 
 
Jag älskar fortfarande ben howard, men somnar inte lika ofta till hans röst. Jag gillar fortfarande ljus men behöver ingen nattlampa längre.
 
Imorgon börjar skolan igen och jag känner mig måttligt redo för ännu en ny termin av nionde klass. Men jag har bestämt mig för att i år ta vara på de sista månaderna. För det kommer inga fler sen. Jag kommer inte gå i samma klass som karateklubben (host internskämt) för alltid. Jag kommer inte stå under ett alldeles för litet tak för att undvika spöregnet och klaga på att idrottsläraren är sen med hela 9b så många gånger till. Jag tror vi till och med hade vår sista bildlektion tillsammans för tre veckor sedan.
 
I vår ska jag försöka göra mig själv stolt, och om jag någonsin trillar ner i kemilektionernas svarta hål ska jag tänka på det här jullovet, början av 2014 och hur fint allting var. Allting är!!! Puss och kram
 

twitterarkiv

@jersey:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maj:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xx

she's a riot

 
 
 
hej jag har en ny kofta den luktar kaffe harry och lördagar (ps vad hände egentligen med hans frisyr i 4an?)
simono:

death to 2013.

hazy days

 
♡lovlunch appreciation-post

ballad från en loftsäng

 
tumblr du är det finaste jag vet NÄR ALLT ANNAT HÄR ÄR FAaLSKT OCH FEEL /// 
Alltså vill ni veta en grej (statistiskt sett nej men det var egentligen ingen fråga) Because obvious reasons så har jag sovit endast ett fåtal timmar de två senaste nätterna, och när jag kollade tumblr lite igårkväll innan jag skulle gå och lägga mig så var min hjärna helt slut och fungerade inte normalt. Kom förbi den här bilden:
och helt plötsligt kände jag ett otroligt starkt begär av att brodera något liknande. BRODERA!! Sprang runt i hela huset och letade efter tråd, hittade en passande grön. Insåg att det var symaskinstråd och inte sån man broderar med. Letade efter ny tråd. Letade efter nålar och tyg. Någonstans när jag var på väg att väcka mamma för att fråga om vi har och isf vart vi har något vitt tyg insåg jag vad jag höll på med, slängde in den trassliga sytråden i en skrivbordslåda och gick och la mig. Enligt just tumblr är det helt normalt att få för sig konstiga saker när man är trött (typ som att rota upp syslöjdskunskaper från femte klass och brodera en krukväxt). Men det är ju tumblr det. /// xx

fredag 3:e

 
Har jullov. Är lite småkär. Glömmer hela tiden att det är 2014. (även fast jag fick bästa möjliga start på det nya året) Lyssnar på en nu sex månader gammal spellista. Plågar mig igenom hela case of you för första gången på... fem månader.
 
Läker lite mer, glömmer lite mer för varje dag som går. Lever för de små livstecknena. Ett skypemeddelande. Ett julkort. En del av mitt instagramflöde. En nyårshälsning.