Onto better things

 
Måndag kl 11.39. Jag är hemma förkyld. Läser om usa till engelskan, kanske lär jag mig ngt nytt. Annars har jag tid över. Vi har inte så mycket i skolan. Det är lite svårt när jag precis vant mig vid att plugga varje dag, fritid är något värdefullt som man vill ha när man inte har det. Jag fyller min nyfunna med att rita. Hittills, jag har ju haft typ 3 timmar igårkväll, då jag fick denna insikt. BIlden på räven och igelkotten har jag inte ritat själv såklart, det är en konstnär som heter emma jansson. 
 
Lyssnar på the Kooks för de får mig alltid på så himla bra humör.
 
 

mars

 
Jag skulle göra mycket för att vara på väg just nu. För att få skicka ett till vykort till mig själv.
 
Under tiden kan man göra två saker.
 
1. Vara i nuet. Saker händer hela tiden. Morgonkaffe, vårens första värma sol, en bästa vän som fyllt 18, linnelakan (nej jag kan inte släppa dem. jag älskar de här lakanen så mycket, de har gjort mitt liv bättre). Allt sånt där. Jag läste det här citatet i veckan och det var så himla sant:
 
2. MEn man kan också minnas fina resor och vykort. Och skrika till mamma att hon ska komma för att statsministern står precis där jag stod i strasbourgparlamentet på rapport och allt sånt där...
 

Det här.
 
 
Regn. Jag var förkyld. Det var bra ändå. Vi såg inga bävrar.
 
 
Fina flygplansbilder. 
 
För övrigt är det fredag eftermiddag och jag slutade 11.40 men sitter ändå kvar. Tänkte göra psykologi men jag fattar inget. Har saknat bloggen. Hej. Jag har tänkt på en sak och det är om ni som läser tror att jag inte kan stava eller använda skiljetecken på rätt sätt. 
 
(det kan jag)
 
Jag mår rätt bra nu för tiden. Om man nu kan säga så, för förra fredagen kändes det som att mitt huvud skulle sprängas och mina ögon var trötta efter för mycket. Idag mår jag som sagt bra. MEn är typ sjuk igen. Hoppas det är över ikväll.... går det till så...
 
Det går bra i skolan. Det är kul. Ska göra högskoleprovet i april haha gud..
 
Tänker lite mer på paris nu än för en månad sen men det är okej.
 
Viggo anpassar sig efter lägenhetslivet.
 
Jag med. Men mitt rum börjar kännas lite trångt. Var ska man ha sin yogamatta liksom. 
 
Nästa vecka har jag gratisvecka på mitt gamla gym så då blir det hatha (?) och globalyoga varje dag.. 
 
Hoppas ni mår bra. kram