snart jul och ny blogg

Jobbar på en ny blogg men kan inte låta bli att skriva här. Älskar det här drypande känslosamma och överdrivet dramatiska någonstans.
 
Här är mitt rum! Mitt gamla rum. Jag bor inte här längre. Sjukt. Att byta hem. Det är lättare än vad man kan tro. 
 
 
Okej. Ny blogg tänker ni. Jag har genom tiderna haft x antal bloggar.
 
1. Klintlisa
Fjärde klass till sjuan. Skrev om kaniner först.
2. Lisa och jullan. En annan blogg jag inte tänker länka där jag och en vän skrev ingående om skateboards och hiphop. tro mig, det vill ni inte se.
3. oldpine. den här bloggen. lite mer jag. lite mer personligt bla bla bla
 
Alltså det var tre år sedan jag bloggade för att någon annan skulle läsa. Kanske ville jag att J skulle se något i början av nian för att jag var kär i honom men efter det så nej. Jag har aldrig brytt mig om er, förlåt. Jag har skrivit för att jag tycker om det. För att släppa ut lite. Lite ord och ltie bilder. Kanske dokumentera lite också. Och såklart för att det är kul att skapa något. Även om det bara är en tumblrscreenshot, ett låttips och en fånig rad om livet.
 
Okej, så vad nu. Jag har inte startat något än, jag bara spekulerar. Jag vill ha ett ställe som är lite mer intressant. Som inte ska handla om min dag eller något, utan jag vill skriva om sådant som intresserar mig. För hur ofta vågar jag verkligen prata om det jag tycker är roligt? Jag är så rädd att någon ska tycka jag är fånig eller lillgammal eller vad det nu heter. Skit samma. Jag vill bara skriva ett superlångt inlägg om vad som hände oss i Paris. Ett ännu längre om att jag ska få åka till eu parlamentet i Strausbourg i februari, och sen ett ännu längre som berättar om det. Jag vill skriva om filosofi och historia och allt jag lär mig i skolan som jag älskar till rysningar. Samhällskunskapsdiskussioner som är värda att spara, meningar som jag inte vill glömma som "Olof är det sant att du skrev 40 sidor på din syrienrapport". Foton som får en att känna något. Nyheter. Kommentera världen lite mer för jag är så jävla trött på att läsa bloggarna som andra i min ålder skriver. FÖrlåt men jag bryr mig fan inte om din mac fondation eller dina skor som precis alla andra tjejer i din ålder (utom jag såklart för jag är så unik:p)har eller din jacka som ser likadan ut som din bästis och inlägg som ger ungefär 0 till resten av världen för att det har redan skrivits tusen gånger. vill bara göra något kul. som jag gillar för att jag tycker det är roligt. Världen behöver lite mer originalitet. Förlåt men det är sant. Menar inte att de som skriver dessa bloggar är o-orginella. Men bloggarna är i alla fall det. Beteende.
 
Förlåt men jag har varit tyst så länge